Понеделник - Петък от 10:00 до 13:00 и от 14:00 до 19:00 Обедна почивка: от 13:00 до 14:00

Доставка

Фирма Краш ЕООД  доставя стоки до всяко селище на територията на страната.

Доставката се осъществява с помоща на куриерски фирми Спиди и Еконт. Всяка доставка е или безплатна ( когато това е ИЗРИЧНО обявено ) или с индивидуална цена 10 лева за пратки до 20 килограма и 20лв за над 20 килограма. Цената за доставка се вижда при започване на поръчка на интернет сайта ни www.crash.bg. Индивидуалната цена е по презумпция по- ниска отколкото е официалната тарифата на куриерската фирма.

Безплатната и индивидуалната доставка се осъществяват за цялата страна с куриерска фирма "Спиди".Ако Вашето изрично желание е доставка с друга куриерска служба, то тя следва да бъде изцяло за Ваша сметка.

Срокът на доставка варира спрямо големината и отдалечеността  на населеното място, но обикновенно е в рамките на 24-48 часа. Пратката може да бъде доставена до адрес или до поискване в офиса на куриерската служба.

Опция "преглед и тест на стоката" е възможна и се извършва след заплащане на транспортните разходи и в двете посоки.

Заплащането на стоката се извършва чрез наложен платеж на куриерския служител или по банков път.

При плаще по банков път, пратката се изпраща след постъпление на сумата в банковата ни сметка.

Крайният срок за подаване на заявка, за да може  тя да бъде подготвена и  изпратена в същия ден е 16'00ч.

Преди да бъде изпратена пратката по куриер, наш служител осъществява контакт с поръчителя на стоката. Това се прави с оглед проверка верността на данните/ като адрес, телефон, данни за фактура и други/.

Без предварително потвърждение няма да може да изпълним Вашата заявка.