Понеделник - Петък от 10:00 до 13:00 и от 14:00 до 19:00 Обедна почивка: от 13:00 до 14:00 02/ 961 72 65; 0887 049 089
Търсене
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв
Начало / Лаптопи / Lenovo ThinkPad T420

Lenovo ThinkPad T420

Lenovo
Lenovo ThinkPad T420
Lenovo ThinkPad T420-HVwLC.jpeg
Lenovo ThinkPad T420-WdxWM.jpeg
Lenovo ThinkPad T420-oKnoM.jpeg
Lenovo ThinkPad T420-SCppo.jpeg
Продуктов № 0000000004
Лаптоп втора употреба Lenovo ThinkPad T420, Intel Core i5-2520M, 4GB DDR3, 250 GB HDD, HD+ 1600x900, 14.1 inch,

Добави към продукта

305.00 лв

Бърза поръчка

Попълнете само това поле и ние ще се свържем с Вас

Посочените цени в сайта с начислен 20% ДДС.

Параметри за продукта

Процесор
Intel Core i5
Процесор модел
Intel Core i5-2520M 2.5GHz, 2 ядра
Твърд диск
HDD
Твърд диск капацитет
HDD 250GB
Оперативна памет
DDR 3
Оперативна памет капацитет
4096MB ( 4GB )
Видеокарта
Intel
Видеокарта модел
HD Graphics 3000
Екран
TN панел
Екран размер
14.0"
Резолюция
1600x900
Екстри
DisplayPort, Без камера
Комуникации
Безжична WiFI мрежа, Мрежова LAN карта
Входове и изходи
Docking port, e-SATA, USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2, Fire Wire 1394, Combo audio/microphone jack
Гаранция на продукта
6 месеца

Поредния достоен модел от дългата редица легендарни лаптопи от ThinkPad серията. Всеки един е сам по себе си шедьовър и еталон за здравина и качество. Строгия консервативен дизайн и черен цвят, недвусмислено заявяват че, това е компютър за сериозни и делови хора, но които им трябва бърза, стабилна и най-вече сигурна машина, а не лъскава и разпадаща се трошка от техномагазин.

Лапопа е тънък и относително лек, което се дължи на високо-качествените материали от които е произведен. Магнезиевите сплави и усилената топ пласмаса го правят невероятно здрав и наистина компютъра не подава нито при прилагане на натиск върху капака, нито при опит са огъване или усукване. Пантите на капака са железни буквално, много стегнати и държат екрана отворен (и при лаптопи втора ръка) при използване в работна среда с много вибрации, например във влак.

Вътрешната страна и около клавиатурата и тъчпад-а е направена от много качествена пластмаса, която се усеща добре при допир и при натиск не се огъва. Поддаване е възможно само в зоната над оптичното устройство, което е характерно за няколко поколения Тинкпад-и. 

Клавиатурата е с класически дизайн и форма, устойчива на разливане на течности и много, много ергономична. И заклетите машинописти биха били доволни при работа с Lenovo ThinkPad T420. Бутоните са с леко вдлъбната форма, което ги прави изключително удобни. Хода на бутоните е добре дозиран и с ясно изразена зона на натиск. При усилена употреба стават малко шумни, но това не е голям проблем. Тъчпад-а е с грапава повърхност и работата с няколко пръста е доста прецизна. В края на полета може да превъртате нагоре и долу, което спестявя време и усилие.

Може да намерите лаптоп втора употреба с две разновидности на екрана. И двете са матови с TN технология. Едната е HD с разолюция 1366х768, а другата е HD+ с 1600х900. И двете матрици имат около 250 кандела (cd/m2) яркост, което е напълно приемливо и позволява работа на открито, дори при слънчево време. Нивото на черния цвят е по- скоро незадоволително, но лаптопа е предназначен за бизнес, а не професопнални потребители. Ъгъла на виждане изненадва приятно и може да различите изображението, независимо от остротата на ъгъла. Което не е много удачно, защото няма да Ви е приятно всеки да може да види, какво правите в метрото например. 

Чудесните процесори Intel Core i3,i5 и i7 от второ поколение са тези, които може да намерите в лаптопите втора ръка. Те са бързи, стабилни и надеждни и към днешна дата. Вградените в тях видеокарти Intel HD Graphics 3000 са напълно достатъчни като бързина и мощ за почти всичко, което ежедневието ще поиска. Ако поиска повече, то трябва да потърсите употребяван лаптоп с дискретната Nvidia NVS 4200M с 1024MB видеопамет. 

Двата RAM слота осигуряват възможност за инсталиране на до 16GB DDR 3  памет. В днешно време е препоръчително да се снабдите с SSD диск, вместо HDD. Той ще забърза чувствително лаптопа, особено при първоначалното зареждане на операционната Ви система. Предимството на HDD диска е в по- големия му капацитет.

Перфектно конструираната охладителна система държи машината приятно хладна. Под пълно натоварване долната част се загрява до почти до 40 градуса, но горната заст остава доста по-студена. 

Не се ли влияете от модни тенденции и мания за мощност, то това в перфектния лаптоп втора ръка. Здрав и надежден работен кон, който няма да Ви подведе и ще работи дълго и незабележимо.

Нашите употребявани лаптопи са налични в магазина, предварително избирани, тествани, почистени и се намират във възможно най- добро оригинално състояние...вътрешно и външно.

Ето така се тестват най-добрите лаптопи в нашата галактика

Свързани продукти