Понеделник - Петък от 10:00 до 13:00 и от 14:00 до 19:00 Обедна почивка: от 13:00 до 14:00 02/ 961 72 65; 0887 049 089
Търсене
В количката

Няма добавени продукти!

Количка
0.00 лв

Сървъри

Сървъри втора ръка–изгодна покупка на добра цена

Компютърните сървъри втора ръка са основни инструменти за фирми и организации от всякаква големина, осигуряващи инфраструктурата и ресурсите, необходими за захранване на интернет, облачни услуги и много корпоративни приложения.

Прочетете повече:
Сървъри втора ръка - HP
Сървъри втора ръка - вижте предложенията ни

Докато новите сървъри могат да бъдат скъпи, има алтернативен вариант, който може да предложи значителни икономии на разходи, а именно закупуването на качествени сървъри втора ръка.
Сега ще проучим ползите и рисковете от закупуването на сървъри втора употреба, както и ще дадем съвети за това, как да направите разумна покупка.
Предимства на марковите сървъри втора ръка и спестяване на огромни разходи при тяхната покупка.
Едно от най-значимите предимства на закупуването на сървъри втора ръка е спестяването на разходи. Новите сървъри могат да бъдат необосновано скъпи, особено ако имате нужда от високопроизводителна система с разширени функции и възможности. Повечето сървъри втора употреба, от друга страна, могат да бъдат закупени на малка част от цената на новите системи, което ги прави по-достъпнен и смислен вариант за много фирми.
Друга полза от закупуването на сървъри втора ръка е, че се осигурява достъп до наследен хардуер, който може вече да не се предлага на пазара или е много скъп. Затова покупката на маркови сървъри втора ръка е особено важно за фирми, които разчитат на специфични хардуерни конфигурации или софтуерни приложения, които може да не са съвместими с по-новите системи. Чрез закупуването на сървъри втора ръка, фирмите могат да продължат да използват своя наследен хардуер и софтуер, като удължат живота на своята ИТ инфраструктура и избегнат скъпи надстройки.

Сървъри втора ръка–правилното решение за бизнеса

Сървъри втора ръка 2 - Dell
Сървъри втора ръка - погледнете листата ни

Бързо време за внедряването на Вашите сървъри втора ръка.
Закупуването на сървъри втора ръка също може да предложи по-бързо време за внедряване в сравнение със закупуването на нови системи. Пристигането на нови сървъри може да отнеме седмици или месеци, особено ако са създадени по поръчка или изискват специализирани конфигурации. А от друга страна, предлаганите сървъри втора употреба, обикновено са достъпни веднага, което позволява на бизнеса да ги разположи бързо и ефективно.
Все пак има някои рискове при покупката на сървъри втора ръка.
Един от основните рискове при закупуването на сървъри втора ръка е, че те могат да се доставят с ограничена или никаква гаранция, въпреки че утвърдените търговци на пазара, предлагат своите сървъри втора ръка с гаранция от поне година. Ако сървърът се повреди или има проблеми, а нямате гаранция, то вие ще носите отговорност за ремонта или подмяната му за ваша сметка. Това може да бъде особено скъпо за фирми, които разчитат в голяма степен на своята ИТ инфраструктура и не могат да си позволят продължителен престой. Затова купувайте сървъри втора ръка само от дългогодишни сериозни търговци.
Друг риск при закупуването на сървъри втора употреба е, че няма как да знаете пълната история на системата. Може да е бил използван в различна среда или да е имал проблеми в миналото, които не е възможно да знаете. Това може да доведе до неочаквани проблеми с някои сървъри втора употреба или неуспехи надолу по линията, потенциално коствайки време и пари на вашия бизнес.

Сървъри втора ръка–тънкости при избора

Сървъри втора ръка 3 - HP
Сървъри втора ръка - посетете сайта ни

И накрая, закупуването на сървъри втора ръка също може да доведе до проблеми със съвместимостта. По-старият хардуер може да не е съвместим с по-нов софтуер или операционни системи и обратното. Това може да причини проблеми с производителността, стабилността и сигурността на вашите сървъри втора употреба и може да изисква допълнителни надстройки или модификации, за да може системата да работи правилно.
Съвети за закупуване на сървъри втора ръка.
Купете от реномиран продавач, който да може да реагира адекватно на различни ситуации.
Когато купувате сървъри втора ръка, важно е да купувате от реномиран продавач. Търсете продавачи с добри отзиви и оценки и избягвайте продавачи с история на отрицателни отзиви или оплаквания. При избора на сървъри втора ръка, може да се консултирате с компютърни форуми за да видите дали продавачът има добра репутация в бранша.
Проверете състоянието на сървъра. Преди да закупите сървъри втора употреба, проверете състоянието на системата. Помолете продавача да предостави подробна информация за хардуерните компоненти и части на предлаганите сървъри втора ръка, както и за всички проблеми, които системата може да е срещала в миналото. Можете също така да поискате снимки или видеоклипове на системата ( това е задължително, ако купувате сървъри втора ръка от сайтове, като олх, базар бг, ало бг и други ), за да сте сигурни, че е в добро работно състояние.
Проверете внимателно,дали няма странични шумове, например от повредени вентилатори или от неизправни захранващи блокове. Вижте дали в тези сървъри втора ръка, паметите са подредени правилно и дали са еднакви.

Сървъри втора ръка-стабилност и гаранция

Сървъри втора ръка 4 - Fujitsu
Сървъри втора ръка - изберете от каталога ни

Проверете гаранцията на предлаганите сървъри втора ръка преди покупка. Някои продавачи може да предложат ограничени гаранции или гаранции, които могат да осигурят известна защита в случай на повреда на системата или проблеми. Въпреки това е важно да прочетете внимателно гаранционните условия за тези сървъри втора употреба, за да сте сигурни, че осигуряват адекватна защита за вашия бизнес.
И накрая, тествайте избраните сървъри втора ръка, преди да направите покупка. Това може да ви помогне да идентифицирате проблеми или проблеми със системата, преди да я купите. Можете да стартирате диагностичен софтуер или инструменти за сравнителен анализ върху харесаните сървъри втора ръка , за да проверите производителността и стабилността на им, както и да тествате тяхната съвместимост със съществуващия ви хардуер и софтуер.
Добрият търговец се стреми да предлага безпроблемени сървъри втора ръка и затова той ще актуализирал фирмуеъра до последната версия. По ваше желание, той трябва да в състояние да оптимизира различните сървъри втора употреба според вашите изисквания.
Закупуването на сървъри втора ръка може да предложи значителни спестявания на разходи за бизнеса, особено за тези, които разчитат на наследен хардуер или софтуер. Въпреки това е важно да сте наясно с свързаните рискове при покупката на сървъри втора употреба и да предприемете стъпки за тяхното смекчаване, като например закупуване от реномиран продавач, проверка на състоянието на сървъра и тестване на системата, преди да направите покупка. Правейки това, фирмите могат да направят интелигентна покупка на сървъри втора ръка, която осигурява надеждна и рентабилна ИТ инфраструктура за техните операции.

Сървъри втора ръка–изгодна покупка на добра цена

Сървъри втора ръка–правилното решение за бизнеса

Сървъри втора ръка–тънкости при избора

Сървъри втора ръка–стабилност и гаранция

8 резултата от общо 8 оферти

РАЗУМНА ЦЕНА

Ние продаваме компютърна техника втора употреба която е подбрана и е най-доброто което можете да намерите на пазара спрямо цена и качество

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

Употребяваната техника, която предлагаме вече 20 години, задължително минава определени тестове. Въпреки че е втора ръка, всяка бройка е във възможно най-добър външен вид

РЕДОВНИТЕ КЛИЕНТИ

Ние ценим нашите клиенти и се стараем да работим с тях дългосрочно. Като се регистрирате в нашия магазин можете да се възползвате от допълнителни отстъпки и подаръци