Понеделник - Петък от 10:00 до 13:00 и от 14:00 до 19:00 Обедна почивка: от 13:00 до 14:00

Windows 10 и 11

Защо легална операционна система Windows?

Оригинален и легален Windows 10/11 Home и Windows 10/11 Professional

"Лошите мнения за Windows идват от масовото му използване като "кракнат" и "орязан" нелегален пиратски софтуер, който е без никакви обновявания и техническа поддръжка и поради тази причина е уязвим и нестабилен".

Дали да се използва или не оригинален и легален софтуер, не е въпрос на правилен избор или финансова възможност, а по-скоро избор на спокойствие и избягване на възможни бъдещи усложнения, хабене на нерви и време, както и на парични средства. Ползите и предимствата са безспорни и явни. Вашият компютър е в пъти по- защитен и сигурен, използването на интернет също. Имате достъп до различни приложения, файлове за сваляния и други подобрения благодарение на които Вашият компютър ще работи и по- бързо и по- безпроблемно. За всичко това се грижат стотици висококвалифицирани специалисти и програмисти, които денонощно се борят с различни "лоши" програми, целящи да проникнат, нарушат нормалната работа, развалят и т.н.т нашите компютри. Ежедневните обновявания/ updates/, които екипа на Microsoft предлага на своите клиенти са толкова полезни и безценни, че без тях никоя система не би функционирала така безпроблемно и сигурно. Който не се е възползвал от възможностите на оригиналния и легален Windows, той не е оценил неговите безапелационни предимства, които може да систематизираме така:

 • Оригиналния и лицензен уиндоус Ви дава законовото право да го използвате във вашия дом, магазин, офис или склад.
 • Безпроблемна, бърза и надеждна работа на Вашия компютър.
 • Сигурно и надеждно сърфиране в интернет благодарение на вградения интернет експлорер /inernet explorer/, който се обновява най- редовно.
 • Възползвате се от ежедневните обновявания / updates/, които предпазват компютъра и информацията Ви от непрекъснатите атаки на заблуждаващ и опасен софтуер.
 • Безплатната антивирусна програма Microsoft Security Essentials, която в реално време предпазва компютъра Ви от вируси, spyware, adware и друг заблуждаващ софтуер. Програмата е безплатна, но работи САМО с оригинален и лицензиран уиндоус.
 • Пестите време и нерви благодарение на липсата на пиратския софтуер, който в повечето случаи Ви дава измамно чувство за сигурност.
 • На ваше разположение е 24 часова техническа поддръжка, било то по интернет или по телефон.
 • Техническата поддръжка за Windows 7 е предвидена до 2020г.

С настоящата програма на Майкрософт за продажба на уиндоус с компютри втора употреба, ни се предоставя чудесната възможност да се сдобием с така необходимата оригинална и легална операционна система на НЕСРАВНИМО и в ПЪТИ по- ниска цена, от цената на уиндоус за нов компютър.

 • Цена на Windows 10/11 Professional за нов компютър ~ 300.00 лв
 • Цена на Windows 10/11 Professional за втора употреба компютър - 85.00 лв
 • Цена на Windows 10/11 Home Premium за нов компютър ~ 200.00 лв
 • Цена на Windows 10/11 Home Premium за втора употреба компютър - 55.00 лв


ВАЖНО: Закупувайки Windows 10/11 Home, Вие имате легалното право да го използвате във Вашия офис, магазин, склад. Може да го закупите на български или английски език. Разликите между Win 10 Home и Win 10 Pro са незначителни и огромна част от потребителите няма да разберат за тях.

Характеристики

Windows 10 Home

Windows 10 Pro

Create and join a domain ( work network )

Не

Да

BitLocker

Не

Да

Group policy management

Не

Да

Remote Desktop

Частично

Да

Hyper-V

Не

Да

Assigned Access

Не

Да

Enterprise Mode Internet Explorer

Не

Да

Windows Store for Business

Не

Да

Trusted Boot

Не

Да

Windows Update for Business

Не

Да

Max supported RAM

128GB

2TB

Условието е да си закупите компютър или лаптоп втора употреба от регистриран и оторизиран от Майкрософт търговец. Процедурата по регистрацията и одобряването на дадена фирма да бъде регистриран партньор на Майкрософт е сложна и преминава през редица процедури. Така Вие имате сигурност и гаранция, че купувате компютър и софтуер от сигурен и стабилен партньор на Майкрософт, какъвто е и фирма Краш ЕООД.

В интернет пространството е пълно със "специалисти", които срещу 30.00 - 40.00 лв инсталират софтуер, който разбира се е нелегален и без никаква поддръжка.

В нашия случай срещу 55.00 - 85.00 лв върху стойността на техниката получавате:

 • Компютър с инсталиран оригинален и лицензен уиндоус, който при Ваше желание активираме и регистрираме на сайтa на Mайкрософт.
 • Данъчна фактура за покупката, в която се вписва, че компютъра е с оригинален уиндоус.

Вие избирате, дали срещу малка сума ще спите спокойно, без да се притеснявате от внезапна проверка на софтуера във вашия офис или магазин. Почувствайте се повече европеец, използвайки лицензен софтуер във вкъщи и разчитайки винаги на помощта на голямото семейство "вълшебници" от Майкрософт, които се грижат денонощно за сигурността и надеждната работа на нашите компютри... или...можете да изтеглите някое от безбройните / защо ли са толкова много ;) / нестабилни пиратски копия на уиндоус от някой торент и гледайки синия екран да проклинате 'бъгавия' Windows...