24" Dell UltraSharp U2415

Dell
Категории: Монитори, Монитори Dell UltraSharp серия
Артикулен номер: 00040

200 лв.
AH-IPS | 1920x1200 | 16:10 | 6мс | 2xDP, 2xHDMI

Добавете към продукта

В света на професионалните монитори, Dell UltraSharp серията се откроява с ненадминато качество и производителност. Един от най-впечатляващите модели в тази серия е Dell UltraSharp U2415. Със своя изключителен дизайн, прецизност и богати функции, този монитор е идеален за професионалисти, които се нуждаят от надеждност и висока производителност. В тази статия ще разгледаме подробно характеристиките и предимствата на Dell UltraSharp U2415.

Dell UltraSharp U2415 предлага впечатляваща визуална производителност благодарение на своя 24.1-инчов IPS панел. Със своето съотношение на страните 16:10 и резолюция от 1920x1200 пиксела, мониторът осигурява повече вертикално пространство, което е особено полезно за професионални задачи като редактиране на документи, кодиране и работа с таблици. Технологията IPS (In-Plane Switching) гарантира широки ъгли на гледане (178°/178°) и прецизни цветове, които остават консистентни независимо от позицията на зрителя.

Мониторът Dell UltraSharp U2415 предлага превъзходно цветово възпроизвеждане с над 99% покритие на sRGB цветовото пространство и Delta-E по-малко от 3. Тази точност на цветовете го прави идеален за графични дизайнери, фотографи и видео редактори, които се нуждаят от истинско възпроизвеждане на цветовете. Вграденият Color Calibration Factory Report гарантира, че всеки монитор е настроен индивидуално за максимална точност на цветовете директно от кутията.

Dell UltraSharp U2415 е проектиран с мисъл за потребителя и предлага изключителна ергономичност. Мониторът може да се регулира по височина, да се накланя, върти и завърта на 90 градуса, което позволява удобна настройка според нуждите на потребителя. Ултратънките рамки (Bezel) на екрана предоставят почти безшевен изглед при работа с няколко монитора, като създават по-голяма и непрекъсната визуална площ.

Мониторът Dell UltraSharp U2415 е оборудван с множество портове за свързаност, включително два HDMI (MHL) порта, DisplayPort (1.2), mini DisplayPort и пет USB 3.0 порта. Тази разнообразна свързаност позволява лесно свързване на различни устройства и периферни аксесоари, което увеличава гъвкавостта и удобството при работа. USB 3.0 портовете предлагат висока скорост на трансфер на данни и бързо зареждане на свързаните устройства.

Dell UltraSharp U2415 е проектиран с внимание към околната среда. Мониторът отговаря на най-новите стандарти за енергийна ефективност, включително ENERGY STAR, EPEAT Gold и TCO Certified Displays. Освен това, мониторът използва технологии като PowerNap, които автоматично намаляват яркостта на екрана или го поставят в режим на сън, когато не се използва. Това не само спомага за намаляване на консумацията на енергия, но и удължава живота на монитора.

Прецизните и ярки цветове, съчетани с висока резолюция, го правят идеален за обработка на изображения и дизайн.
IPS технологията и широките ъгли на гледане гарантират ясна и точна картина от всяка позиция.
Допълнителното вертикално пространство на 16:10 съотношението улеснява работата с документи и таблици, повишавайки продуктивността.
Отличното качество на картината и богатите възможности за свързаност го правят подходящ за работа с мултимедийни приложения и презентации.
Dell UltraSharp U2415 е изключителен професионален монитор, който предлага впечатляващо качество на картината, прецизни цветове и ергономичен дизайн. Независимо дали сте графичен дизайнер, фотограф, видео редактор или бизнес професионалист, този монитор ще ви предостави необходимата производителност и надеждност, за да изпълните задачите си с висока ефективност.

Ако търсите монитор, който съчетава изключително качество и функционалност, Dell UltraSharp U2415 е правилният избор за вас. Инвестирайки в този модел, вие ще получите професионално устройство, което ще отговори на вашите високи изисквания и ще ви предостави безупречно визуално изживяване.

 • AH-IPS

 • 24"

 • 16:10

 • 1920x1200

 • 250 cd/m2

 • 1000:1

 • 2 000 000 : 1

 • 6 мс

 • 16.7 млн. цвята, 8 бита

 • USB 3.0 x 4, DVI, Mini DisplayPort, DisplayPort x 2, HDMI x 2

 • 12 месеца

 • А клас ( без или с много лека забележка по екрана )